Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο

Calypso

Calypso

Έντονα και τολμηρά χρώματα. πρωτότυπες και ζωηρές διακοσμήσεις εμπνευσμένες από την τέχνη. υλικά που συνδυάζουν ποιότητα και πρακτικότητα. Αυτά είναι τα διακριτικά σημεία της Calypso, της επωνυμίας του Ομίλου Festina που παρουσιάζεται σαν μια συλλογή ρολογιών “prêt-à-porter” που είναι νεανικά και πολύχρωμα σε προσιτές τιμές, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε την εμφάνισή σας κάθε μέρα. Το Calypso στοχεύει ένα νεανικό, μητροπολιτικό κοινό που λατρεύει να είναι εν κινήσει και να διασκεδάζει, και τα ρολόγια Calypso στοχεύουν να το «αιχμαλωτίσουν» με τη φρέσκια εμφάνιση και την εξωστρεφή αίσθηση του στυλ. Το Calypso είναι το εμπορικό σήμα για όσους δεν θέλουν να συνδυάζονται με το πλήθος, που προτιμούν να εκφράζουν την ατομικότητά τους στην καθημερινή ζωή και με μια εμφάνιση που κάνει τη διαφορά.

Οι Μάρκες μας

Customer Reviews

“Reprizo guys have recently repaired my father’s old Rolex. It was fixed within 3-4 days, just as it was initially planned. The service is excellent, I will recommend this company to my friends and colleagues.”

Jacob Morton

“My watch got run over by a car, and I was sure nothing could be done to save it. Reprizo proved me wrong, and now my watch looks and works as if nothing happened. Thanks!”

Sam Harrington

“I had a really nice ring that was too loose for my finger but Reprizo resized it in an hour and now it’s a perfect size. Thanks, guys, you’re the best masters!”

Jenna West

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Συνθηματικό
Επιβεβαίωσε κωδικό
0